GEHOORZAAMHEID

Van speelse puppy naar gehoorzame hondTrainingsuren


GEHOORZAAMHEID

Van speelse puppy naar gehoorzame hondTrainingsurenDroom jij er ook van om van je speelse puppy een sociale, gehoorzame hond te maken. Een volwassen hond waarmee je gezellig een terrasje kan doen, op restaurant gaan, in stad wandelen zonder dat ze je bekijken en denken waar gaat de hond met zijn baasje.

Het moet niet bij een droom blijven.

Vanaf drie maand leren de puppy's spelenderwijs de basiselementen bvb zitten, liggen, dicht wandelen, apporteren. Aan zes maand gaan ze door naar de A-klas waar alles veel correcter wordt uitgevoerd. Eens per maand kan je bewijzen wat je hond kan en zo doorstoten naar de hogere klassen. Voor het echte werk in de debutanten leg je samen met je hond een proef voor het behalen van een brevet af. Daarna kan je via wedstrijden nog hoger klimmen.

Om zover te komen is het niet alleen de hond die een inspanning levert, maar ook het baasje zal uit zijn pijp moeten kruipen. Consequent en kordaat de hond zaken aanleren, steeds dezelfde bevelen herhalen. Je ziet de relatie tussen hond en baasje is heel belangrijk om tot goede resultaten te leiden.